Omet al contingut

CURSES 2023

Cursa Malalties Minoritàries – 26 de febrer

Aquest any tornem a participar en l’organització de la cursa de Malalties Minoritàries en la seva XI edició. Tracta d’una carrera benèfica a favor del grup d’investigació de Malalties Minoritàries o Rares i AFANOC. Els beneficis van destinats a l’INSTITUT DE RECERCA DE IGTP DEL HOSPITAL GERMANS TRIAS I PUJOL, al GRUP DE RECERCA EN MALALTIES NEUROMUSCULARS I NEUROPEDIÀTRIQUES.
Aquest any a part de les samarretes, una part del preu del dorsal, anirà destinat a AFANOC, l’Associació de Famílies de Nens amb Càncer de Catalunya.

Orientació en col·legi – 30 de març 

Organitzem una carrera d’orientació per a estudiants de primària en el Parc del Clot. Si t’interessa que la teva escola també participi, contacta amb nosaltres.

TPT BCN Running Club- 17 d’abril 

Enguany hem creat el TPT BCN Running Club!
Es tracta d’un grup d’entrenament dirigit tant a corredors d’asfalt com de muntanya en TransPerfect Barcelona. Veuen a provar, hi ha grups per a tots els nivells.

Dos dies de la Pobla – 20/21 de maig 

El Club Orientació Catalunya organitza els Dos dies de la Pobla Lillet. El proper cap de setmana del 20 i 21 de maig es celebra el XXI trofeu Carles Lladó al Catllaràs amb curses d’orientació de mitja i llarga distància. Hi hauràn circuits per a tots els nivells, des de infantil, iniciació fins als oficials de Copa Catalana.

El TransPerfect Mountain Challenge hi serà allà per recolzar l’organització y donar visibilitat a la causa d’AFANOC amb una paradeta de merchandising.

Més informació aquí

Cursa d’ orientació – Cementiri de Montjuïc – 27 de maig 

El Club Orientació Catalunya organitza el pròxim 27 de maig la primera cursa d’orientació al Cementiri de Montjuïc.
El TransPerfect Mountain Challenge serà allí per a fer costat a l’organització i donar visibilitat a la causa d’AFANOC.

Més informació aquí

Rogaine D´Alp – Copa Catalana 23 de setembre

El Club Orientació Catalunya organitza el Rogaine d’Alp. El pròxim 23 de setembre, el TransPerfect Mountain Challenge serà allí per a fer costat a l’organització i donar visibilitat a la causa de AFANOC.

Més informació aquí.

100kmVScàncer – 8 d’octubre

Ven a la 100km vs cáncer challenge con David Neira y corre o camina la distancia que tú elijas por una buena causa. Puedes unirte al reto en cualquier momento del día. El recorrido será por el paseo marítimo de Badalona.


Vallalta Trail – 5 de novembre

Descobreix el bosc de Vallalta i Montnegre amb la Vallalta Trail. Un trail running per rendes entre pinedes i vegetació. Pots escollir entre dues distàncies: 10 Km i 26 Km.  

24 horas de Barcelona – 16 i 17 de decembre

Participa en la Ultra Trail de Collserola i col·labora amb una bona causa. El TransPerfect Mountain Challenge oferirà una bossa solidària opcional a tots els partcipantes que desitgin fer costat a AFANOC.